Het is AF!
Door: Annemiek
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
26 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Boulder
Danko had vorige week de derde en laatste conferentie van de zomer (en de zomer lijkt ook prompt voorbij, er zijn al blaadjes aan het verkleuren...). Na een paar weken bikkelen is het nu dus tijd voor vakantie! Onze eerste echte vakantie sinds we hier wonen gaat naar Yellowstone, op de motor. We hadden trouwens ook niet met de auto kunnen gaan al hadden we dat gewild, want de transmissie is stuk. Afgelopen week deed de achteruit het ineens niet meer, ptvrdr! Nu zijn we druk bezig met spullen pakken en met bedenken waar we langs gaan rijden. Een ERG enthousiaste Fred heeft ons al tips gegeven over alles wat je maar kunt bedenken, en meer. (Voor degenen die ‘m ontmoet hebben: op zijn Freds ;-))
Vorige week zijn we de musical The little Mermaid gaan zien. Die speelt nu in Denver als pre-Broadwayshow en het is een aanrader! Het is eeuwen geleden dat ik de tekenfilm voor het laatst gezien heb, en Danko kende het verhaal nog helemaal niet. Volgens het programmaboekje valt hij daarom in de categorie ‘buitenaards wezen uit een ander sterrenstelsel’ :-D. Jammer genoeg staan er (nog) geen plaatjes van op internet, we zullen proberen om in Yellowstone een paar mooie foto’s te maken ter vervanging :-).
07 September 2007 - 18:16
Bernadette:
Eindelijk tijd weer iets van mij te laten horen.Leuk dat jullie naar Nederland komen en nog leuker te horen dat je gaat afstuderen.Hoort daar nog een feestje bij?Je zult wel gehoord hebben dat hier Tanja Niemeier uit Denekamp volop in de belangstelling staat.Wat maakt die familie een moeilijke tijd mee en wat zal er wat afgepraat worden in het dorp.
Wij zijn allemaal weer aan het werk en op school was het weer hectisch.Het onderwijs in Nederland staat volledig op zijn kop en het werken wordt er niet leuker op. Coachen moeten we en niet meer lesgeven.Ik ben nu stamgroepleider en de leerlingen moeten workshops volgen.
Laat ik er maar over ophouden en nog even naar mijn favoriete site Beteronderwijsnederland.nl gaan.Kan ik mijn frustratie kwijt.
Succes met je scriptie, zal wel lukken denk ik.
Tot ziens over 2 weken en de groeten aan Danko,
Bernadette.